Wie ben ik? Mijn naam is Stefaan De Beule, als architect ben ik sinds 1999 actief in Evergem en omstreken. In 2014 besloot ik, omdat ik vaststelde dat mijn interesse in alles wat vastgoed aangaat me parten bleef spelen, mezelf bij te scholen. Het idee was mijn bestaande architectenpraktijk uit te breiden met vastgoed activiteiten. Tegelijkertijd vormde ik mezelf ook om tot vastgoedexpert om mijn toekomstig cliënteel op zoveel mogelijk vlakken te kunnen bijstaan met raad en daad. Op die manier werd ARCH-IMMO boven het doopvont gehouden. Met ARCH-IMMO wil ik het verschil maken in de architectuur- en immobiliënwereld! Met de nodige kennis wil ik de bouwheer, de koper en verkoper bijstaan in één van de belangrijkste fasen in hun leven. Eerlijkheid en vertrouwen staan bij mij zeer hoog aangeschreven en zijn primordiaal bij alles wat bouwen, verbouwen, kopen en verkopen aangaat!

Bij het verkopen van een pand staat en valt alles met een objectieve correcte waardebepaling waarbij uw woning naar waarde geschat wordt. Dit gebeurt aan de hand van objectieve en controleerbare waardetabellen. Nadat de intrinsieke waarde van uw woning bepaald is, wordt de verkoopwaarde van uw woning bepaald door deze te toetsen aan de omgeving, economische omstandigheden en aan het spel van vraag en aanbod. Een correcte prijszetting zorgt altijd voor een vlotte en correcte verkoop!

Eenmaal dit gebeurd is, doen we er alles aan om uw pand via de verschillende kanalen in de picture te zetten. Op die manier willen we koper en verkoper samen brengen en tot een vlotte verkoop komen. Naast mijn ervaring als vastgoedmakelaar kan de koper trouwens genieten van een sterk onderbouwd technisch advies waarin we met ARCH-IMMO het verschil kunnen maken.

Tegelijkertijd wil ik vanaf nu ook mijn architectenklanten een extra service aanbieden en indien nodig hen begeleiden in het verkopen van hun gerealiseerde projecten. 

Op de website zal u een verzameling vinden van panden die te koop staan of verkocht zijn EN tegelijkertijd een portfolio aantreffen van mijn werk als architect van de voorbije jaren. Indien u benieuwd bent, of u denkt dat ik u van dienst kan zijn, aarzel dan niet om mij te contacteren. Een eerste afspraak is sowieso vrijblijvend en geeft ons de kans om elkaar beter te leren kennen.

 

Tot binnenkort!

 

Stefaan